Jag gillar att shoppa. Men inte vad som helst!

Jag älskar att gå in i bagerier. Det luktar alltid så gott och jag blir sugen på allt jag ser. För det mesta brukar jag handla bröd. För om det inte finns bröd i mitt hus, ja och då menar jag gott bröd. Helst hembakat men när min man inte har tid att baka ja då måste jag ju handla något som är lika gott. Också någon liten go’bit, mazariner, katalaner, vaniljhjärtan eller finska pinnar. Allt är så gott och det räcker med en liten liten gobit. Men för det mesta går jag in för att få inspiration, för vad kan göra en mer sugen att baka själv än att gå in i ett bageri. Jag vill göra allt! och Jag vill äta allt! Vilket är ditt favoritbakverk?

2 reaktioner på ”Jag gillar att shoppa. Men inte vad som helst!”

  1. Just nu är allt gott eftersom jag detoxar. Men om jag ska välja några favoriter (kan inte välja en) så är det: Smörbulle, vaniljhjärta och Chokladbiskvi. Nyckeln är att det måste vara dagsfärskt.
    /Edit

Kommentarer inaktiverade.