En av de vanligaste förrätterna.

Jag vet att jag säger det här ofta, och alltid till olika rätter. Men det här, det här är nog ändå min bästa förrätt 😉 Haha! Ja iallafall just nu i skrivande stund. Emma och jag åt Toast Skagen till förrätt när vi käkade lunch häromdagen. Det var så gott, så gott! En frasig smörstekt franskbrödsskiva, en supersmaskig röra med hela räkor.

Toast Skagen

500 g räkor med skal
1 dl majonäs
0,5 dl hackad dill
4 msk riven pepparot
Citronsaft, efter smak

lite cayennepeppar
100 g löjrom till garnering

dillvippor
Nymalen vitpeppar, efter smak
Salt, efter smak
Smörstekt toast

Stek din toast i rikligt med smör, men se till att den inte bränns. Hacka räkorna i stora bitar och blanda ned den i majonäsen, släng ned resten av ingredienserna och blanda runt. Klutta upp röran på din smörstekta toast och garnera med dillvippor, citronskivor, löjrom (ja, eller annan rom om du känner för det) peppra och salta. Duka fint med serviette och vin glas och ät finlunch!

Mums!