Välkommen till min alldels egna blogg.

Gårdagen började lite segt, vi hade haft glöggmingel på lördagkvällen och det blev ganska sent. Jag låg i soffan och mös medan Jonas diskade och fixade i köket. Efter ett tag hade jag piggat på mig så pass att jag orkade skala en apelsin. Jag är så himla nöjd med att det det äntligen är apelsintider, nu är de både söta och saftiga.

I väntan på att Emma och jag skall få ordning på vår gemensamma blogg kommer jag att blogga här ett tag. Det blir som vanligt mest snack om mat, bak och efterrätter, men kanske lite om musik, konst och livet i allmänhet också.

Välkomna!

Anette

5 reaktioner på ”Välkommen till min alldels egna blogg.”

  1. Vad kul! Det finns lite gamla inlägg från LivingGreen bloggen här också. Skall försöka få ordning på sökfunktionen så att det blir lätt som en plätt att hitta bland alla gosaker 😉
   Välkommen.

 1. Kul Anette!
  Ska absolut hålla koll på din sida.
  Förhoppningsvis kommer den väl i fortsättningen upp på fb?

  Du har ju verkligen kommit i ropet Anette! Så roligt!
  kram
  Mona

Kommentarer inaktiverade.