Första vardagen på det nya året.

Idag blir det bara rester, vi har massor av små skålar och byttor i kylskåpet som behöver ätas upp. Jag sitter i min nya rosa julklappsmorgonrock och jobbar. Jag bloggar, skissar på Emmas och min nya site och förbereder diverse recept för provlagning. På fredag börjar mitt första riktiga samarbete med Fredrik Schelin, där han skall tipsa om dryck till mina maträtter. Håll ögonen öppna! Det blir mycket godsaker där.

Funderar på det här med nyårslöften. Har du avlagt något löfte? Hur gör du för att hålla det, och hur följer du upp det. Jag jobbar mer med mål i år. Jag har som mål att försöka träna mer, känner att jag mår bra av yoga, jogga och boxa. Ett annat mål är att försöka syssla med sådan som jag mår bra av. Jag är ganska bra på att göra det, men skall försöka bli ännu bättre. Jag vill också bli bättre på vegeterisk mat och skall lära mig mer om vin och dryck. Jag ser fram emot det här året!

Vad har du för mål eller löften för 2013?

2 reaktioner på ”Första vardagen på det nya året.”

Kommentarer inaktiverade.