Gemensamma intressen

edsbackabistro

I slutet av sommaren började jag twittra, jag är kanske lite sen, men bättre det än aldrig, eller hur?! Sedan dess har jag legat i hårt, och lyckats tweeta 13000 inlägg. Bra jobbat tycker jag själv! Det bästa och roligaste med twitter är att jag lärt känna en massa trevliga människor, med ungefär samma intressen som jag har. Dvs mat, vin, musik och allt annat som gör livet värt att leva!

Lite då och då träffar jag mina twitter-vänner, och häromdagen var det dags för en sådan date. Vi träffades på Edsbacka Bistro för att fira av Fredrik Norin som gjorde sin sista dag som kock där. Vi fick en underbar smakmeny och eftersom sällskapet även bestod av fantastiskt duktiga vinkännare så var även drycken smashing.

Här är länkar till några av de andra bloggarna som var med.

Fredrik Schelin:

Franska Matkompaniet

Magnus Reuterdahl: