Jag är med i #Blogg100

Först tänkte jag, – Nej! det där orkar jag inte med, känns jobbigt att blogga en gång per dag. Men sedan när jag kikade på mina blogginlägg så såg jag att jag nästan gör det och då kan jag ju anstränga mig en liten smula till och anta utmaningen.

#Blogg100 är ett ett projekt  som www.bisonblogg.se dragit igång. Det går så klart ut på att man som bloggare skall blogga i 100 dagar i sträck. Om ni går in på Bisonblogg så kan ni se vilka andra bloggare som har hängt på utmaningen. Det är en hel del!

Wish me luck!

2 reaktioner på ”Jag är med i #Blogg100”

  1. Tjong i medaljongen! Här har jag gått och känt mig övergiven i matträsket och saknat ihjäl mig och så sökte jag på nätet efter husmorsorna och hittade hit och…ja…här är jag nu! Jag tänkte meddela att jag snart snaskat i mig alla godsaker ni tipsat om i era tokgaletfina kokböcker (som bara blir bättre och bättre- jo!) så nu väntar jag längtansfullt efter nästa matmästerverk. Skynda skynda snälla så jag inte försmäktar här i min vardagsöken! Och jag hoppas och tror att nästa blir minst lika inspirerande och VACKER som den senaste. Alltså att blanda snygg inredning och goda recept är ju så nära himmelriket man kan komma! Såja, nog med beröm för den här gången. Men sug åt er för ni är bäst! (Ja, jag skriver er för jag räknar med att du Anette delar med dig till din partner in crime.)

    1. Åh Persilja! Vad härligt med en gammal vän i mat- och bloggträsket. Emma är med här i själen, men hon bloggar för närvarande på SVT eftersom hon vabbar för EbbavonS, och tills vi får ordning på vår egen site. Men allting tar ju så mycket längre tid än man har tänkt sig. Vi hade planerat att den skulle vara klar nu till februari… men den som väntar på något gott osv!

Kommentarer inaktiverade.