Lördag och sovmorgon!

Fröken och jag!

Eftersom jag älskar att fika, äta god mat och dricka vi till, och etersom jag vägrar att tänka på hur mycket grädde jag häller i såsen och hur mycket smör jag steker mina biffar i så känner jag att jag behöver röra på mig. Men jag vill att det skall vara skoj, att jag skall känna inspiration och det skall absolut inte bli någon tvång. Idag hade jag planerat att prova på något som kallas militärträning. Det är en ganska hård utomhusträning där du lyfter stockar och springer i lera eller snö. De som jag känner som kör den här träningen har ett förunderligt glitter i ögonen och ser så fasansfullt friska och vältränade ut, så jag kände att jag ville testa om det var något för mig.

Dessvärre så försov jag mig i dag så Hillevi och Hanna fick träna utan mig. Undrar stilla om det var mitt undermedvetna som sa ifrån. Jag brukar alltid vakna pigg som en spigg ganska tidigt, vrålhungrig. Men idag sov jag ända till kvart över 10. Skönt men ändå inte, nästa gång då…

Vad gör du för nyttigheter? Vilken är din favoritträning?

En reaktion på ”Lördag och sovmorgon!”

Kommentarer inaktiverade.