Twittersk kaffedate

2012-10-30 21.17.09

Jag var sen med att börja men det har jag tagit igen med råge 😉 Vad tycker ni om 15000 tweets på dryga halvåret? Borde jag skaffa mig ett liv? (hähä)

I eftermiddag skall jag träffa några av mina twittervänner. Vi har en liten grupp som pratar kaffe som skall träffas och just dricka kaffe. Det är alltid lika skoj att träffas sina twittervänner, för det känns som om man känt varandra i tusen år efter som man tjabbar nästan varje dag.  Men i det här fallet är jag lite nervös, eftersom det här är riktiga hardcore kaffedrickare, jag har ju mängder av mjölk i mitt kaffe, känner mig lite som en bäbis faktiskt. Hur dricker du ditt kaffe?

 

4 reaktioner på ”Twittersk kaffedate”

  1. Inte alls. Gör förfärligt ont i magen. Dricker te istället 🙂 Tycker allt att tekulturen kunde förfinas i Sverige. I bästa fall får man stå och vänta på att vattenkokaren ska koka vattnet innan man får lägga i en tepåse som legat och tappat aromen i några veckor. I värsta fall får man fesljummet vatten ur en kanna som tidigare använts till kaffe (=vattnet smakar pekka) och sedan lägga i ovan nämnda tepåse.

    För inte så länge sedan var jag på ett seminarium som också var afternoon tea. Det var grejer det. Bara te, inget kaffe – och med scones! 😀

Kommentarer inaktiverade.