Bara 37 dagar kvar och jag har en egen sida.

2013-03-25 16.21.37

Nu är det bara 38 dagar kvar på #Blogg100 Vi är ett gäng bloggare som antagit utmaningen att blogga varje dag i 100 dagar. När jag började tyckte jag inte att det skulle vara en så stor grej. Jag gillar verkligen att blogga och gör det ändå nästan varje dag. Men ibland har det varit lite kämpigt. I början sa jag även att jag skulle ge 5 kommentarer till några av bloggarna som har också har varit med i #Blogg100 men det har jag inte hunnit. Det kanske får bli en annan utmaning en annan gång.

Jag vill skryta lite granna också, jag har fått en sida på recept.nu där fanns jag ju förut tillsammans med Emma, men nu har jag en egen också. Kolla gärna in den!

http://www.recept.nu/anette-rosvall

Anette

2 reaktioner på ”Bara 37 dagar kvar och jag har en egen sida.”

  1. Jag är superimpad av projektet att blogga hundra dagar i rad men kan tänka mig att det är en kreativ process.

Kommentarer inaktiverade.