Firre!

fisk

Häromdagen när jag kom hem från en lång dags hårt arbete. Jag hade choklad ända upp på armbågarna och var glad men ganska sliten. Då hade Jonas den sötnosen panerat rödspätta i panko, kokat mandelpotatis och rullat dem i dill och smör, skuret citroner i fina skivor och gjort en dillmajonäs ifrån himmelen. Det enda jag behövde göra vara att sätta mig till bords och börja äta. När jag ätit klart frågade maken om jag ville ha en kopp kaffe och ja sa Ja!

Så borde flera kvällar sluta.

Amen

Dillmajo från himmelen

Antingen gör du egen majonnäs enligt konstens alla
regler eller så använder du den som finns att köpa
i affären.

1 dl färdig eller hemmagjord majonnäs

1 dl crème fraiche

1/2 dl finhackad dill

1 pressad vitlöksklyfta

Rivet skal från en citron

salt och peppar

en nypa socker

Blanda ihop och servera.