Jobbar som en gnu!

Bild 2011-07-21 kl. 18.47

Det här är jag i köket på landet. Glad, lite fräknig och avkopplad. Det enda som egentligen är samma som nu är att jag är glad, riktigt glad. Fy för Sören! vad jag gör roliga saker just nu.

Boken som jag Emma och Jenny gör, blir nog den finaste hittills, jag älskar den och vill bo i alla bilderna. Det skall bli en fröjd att sätta tänderna i formgivningen om några veckor. Två av mina älsklingar fyller år på måndag så lite födelsedagsmiddag blir det på söndag. Dock inte jättestor för på morgonen skall jag laga mat på Nyhetsmorgon i TV4.

Nej nu måste jag sätta fart!

2 reaktioner på ”Jobbar som en gnu!”

  1. Oooo längtar. Om den är snyggare och finare än de andra och särskilt den senaste som jag älskade massor ja DÅ måste den ju vara HUR FIN SOM HELST!!!! 🙂

Kommentarer inaktiverade.