Kladdkakor extra allt.

jobba1

Det här är lite av det som jag har pysslat med i veckan. Som ni kanske vet håller jag och Emma på och fotograferar till en ny kokbok. Det här är några av de kakor som vi har fotat i veckan. Fy för sören vad goda, tunga, fuktiga. Den där biten som vi har börjat äta av, gick åt i ett hiskeligt tempo, både jag Emma, Jenny och fina Anja från Semic som också var med på plåtningen åt så vi stod i fjorton hörn.

Det som är härligt är att snart, väldigt snart… ja, eller mer i höst kommer du också kunna äta den. Vår bok ”Husmorsorna presenterar – Världens bästa kladdkakor” kommer ut i augusti – september, och vi lovar. Goda kakor, massor av skratt och humor och mycket, mycket vackra bilder. Både godis för ögon och mun, med andra ord!

3 reaktioner på ”Kladdkakor extra allt.”

  1. Det låter väldans lovande och jag läste i Emmas blogg att det blir lite tapetbonanza där också. Jippi.
    Om det inte är på tok för sent för sånt tänkte jag slänga in en liten önskan. Jag har alla era kokböcker och en hel del andra också för den delen och jag höll på att plocka i dem idag och flytta runt lite för att liksom få in lite fräsch energi bland dem. (Det funkar-prova-kokböcker blir som nya om de plötsligt står på ett annat sätt eller på ett nytt ställe.) Nu märkte jag att jag med fördel lät de som hade snyggast ryggar stå mest framme. I min värld är en snygg rygg i fin färg. Och då vann bland andra the ultimates köksalmanacka med sin ROSA rygg. De andra är ju lite beigetråkiga just på RYGGEN. Så min min önskan är: SNYGG FÄRG på ryggen! Turkos, lila, solgul eller varför inte vit med röda prickar eller småBLOMMIG eller med vacker medaljongig tapet!
    Sådär. Nu har jag önskat! ;D

    1. Jag håller hårda förhandlingar med Anja som formger omslaget. Jag formger ju bara inlagan i våra böcker, men är hård och skoningslös ;D mot Anja så att vi får som vi vill i allafall. Och just mönster på ryggen i lite turkost är ett önskemål som står högt upp på vår lista!!! Så om jag får som jag vill så får du det också 😉

Kommentarer inaktiverade.