Vinprovning i fjällen.

tryffelsvinifjallen

Jag fick med mig ett par flaskor vin till fjällen förra veckan. Och som tur var hade jag hjälp med avsmakningen av en massa kompisar om också var där. En kväll smakade vi en jättegod solig, ekig Chardonnay ifrån Sydafrika. En annan kväll smakade vi ett gott rödvin ifrån Italien Villa Marina, som doftade läder och stall. Den tredje flaskan, en Crozes Herimitage ifrån Frankrike, fick jag med mig hem, för tiden räckte helt enkelt inte tid 🙂

Nu för tiden finns det ju en massa roliga sätt att hitta goda och prisvärda viner på andra ställen än Systembolaget. De vinerna som jag fick kom ifrån Tryffelsvinet

Det är en vinklubb som består av ett gäng passionerade ”Winelovers” som provar ut en massa vin för att du skall hitta de allra bästa. Det finns vin i alla möjliga prisklasser alltifrån vanliga vardagsflarror till riktiga dyrgripar. Det enda som krävs är att du är medlem i klubben, sedan har du tillgång till Tryffelsvinets vinvärld!