En onsdag mitt i livet.

Omslag Kladdkaka_0095_1
Foto Jenny Grimsgård

Kan se ut ungefär så här: Emma hämtar mig med bilen. Vi åker till vår underbara Ulli på ”Barr-i-stan” som klipper och gör oss snygga i håret. Vi drar vidare och möter upp vårt förlag vid en av Bonniers lokaler. Vi snackar med säljkåren och bjuder på kladdkaka från vår nya bok. Ett viktigt jobb så att säljarna får rätt information och mycket inspiration så de vet vad de i sin tur skall säga till bokhandlare, inköpare på stormarknader och bokklubbsinköpare. Sedan åker vi vidare och lämnar tillbaka rekvisitan vi lånat utav Myrorna. I den här boken har vi bara vintage grejor som rekvisita, det känns bra och lite roligt.

Tills sist tar vi en eftermiddagsfika och kör en sammanställning av dagen, samt förbereder oss inför nästa möte på måndag. Men det är en helt annan historia. Vidare åt varsitt håll, jag funderar på vägen hem vad jag skall bjuda mina gossar på till middag. Onsdag! Det betyder väl fisk eller hur?

Vad gör du idag?

 

 

En reaktion på ”En onsdag mitt i livet.”

  1. Vad jag gör idag? Tutar iväg med kidsen till skolan, jobbar hemifrån, väntar in en gigantisk hemleverans av mat, ska ta modet att fixa hjulbytet på bilen själv, och ha köttbullar till middag. Typ.

Kommentarer inaktiverade.