En riktigt rolig söndag.

Det snöar och jag skulle kunna deppa ihop totalt, jag skulle kunna lägga mig i sängen och inte gå upp förrän termometern står på plus och solen skiner. Men idag händer det så roliga grejor så jag väljer att strunta i de små fjösiga snöflingorna som retfullt singlar ner på marken.

Idag skall jag och ett gäng Foodies och Winelovers träffas och laga mat för allt vad tygen håller. När alla är klara så skall vi äta och dricka tillsammans. Jag har hand om efterrättsgruppen och är så klart lyckligare än lycklig. Har jag sagt att jag älskar efterrätter 😉

Här hittar ni mer information om eventet, du kan kika på webb-TV här, jag kommer så klart att twittra om det hela, det kan ni se här och sedan kommer jag så klart berätta mer här på bloggen så fort jag hunnit sätta ihop bilderna.

Ha en skön söndag!

Anette