För övrigt…

2013-03-29 19.07.06-1

…vill min man inte vara med på bild. Han vill inte ens att jag skall fota hans mat, trots att han ibland lägger upp mycket snyggare än vad jag gör.  Här är vi hemma hos min syster och får en makalöst god överbakad lax, smörstekta morötter med svarta sesamfrön, vitvinssås och pressad potatis. Jag vill så klart föreviga rätten så jag kan lägga upp den här på bloggen. Jag märkte inte förrän efteråt att J sakta visar mig ett finger för att jag plåtar hans tallrik. Men jag tyckte att det blev ett ganska kul fotografi.

Ni som fotar er mat, vad säger era partners och eventuella familj om att ni fotograferar maten ni skall äta? Att de får vänta tills du har valt ut den snyggaste tallriken och förevigat den?

Anette

5 reaktioner på ”För övrigt…”

  1. Hihi… Bra fråga! Hos oss är det även vinglasen… Ingen får dricka innan jag tagit kort. Hände just nu, när vi, ett tjejgäng, var ute på ’Weinstube’. Alla ville bara dricka… Men då vet man, man har vänner!
    : )
    Skål.
    Heike

Kommentarer inaktiverade.