Jag kom inte närmare än så här:

2013-04-12 12.58.52

Förra veckan fick jag och Emma äta lunch med Jamie. Ja det är faktiskt sant Jamie Oliver hade bjudit in ett gäng journalister och mat-människor på lunch. Inte hos sig så klart men Scandic hotell där han hjälper till med att utveckla matkonceptet. Maten var helt OK och jag kan verkligen tänka mig att ta med mina killar dit och äta Ceasarsallad eller Hamburgare.

Jag blir i vanliga fall inte imponerad av namn, eller kändisar. Men det var galet hur statstruck jag blev när jag såg honom, han är det sötaste, rödlätta, läspande engelsman jag någonsin träffat (ja, eller sett på lite närmare håll 😉 Jag skulle gifta mig med honom på en gång om han frågade. Eftersom det är väldigt liten risk att det händer så kan han få laga mat till mig istället 🙂

Anette

2 reaktioner på ”Jag kom inte närmare än så här:”

  1. Åh, jag hade verkligen också velat se/ träffa Jamie. Håller med dig i din beskrivning av honom.

Kommentarer inaktiverade.