Boktipset!

Aldente

För ett tag sedan var jag inbjuden till underbara Italienska Samantha Santambrogio-Öberg. Hon kom till Sverige för kärlekens skull och jobbar nu med sin passion för riktig Italiensk matlagning. Hon gör ett magasin i senaste nummret kan man läsa om bl a Maria Montasami. Hon har catering och events, och nu har hon också givit ut boken ”Al Dente”. Det är en kokbok med genuin italiensk mat, smart upplagd med olika svårighetsgrader och med pedagogiska bilder på vissa lite svårare moment. Efter jag var där och åt, underbar risotto, nässelsoppa och en underbar vit chokladkräm så har jag varit väldigt sugen på italienskt.

Titta här om du också vill bli inspirerad!

2 reaktioner på ”Boktipset!”

  1. kan bara instämma… har man smakat på Samanthas riktiga italienska
    kokkonst så vill man inte äta någonting annat. Recepten i boken är lika goda som vackra. Det kan jag intyga eftersom jag både provsmakat och fotograferat.
    / Patrik Cederman

Kommentarer inaktiverade.