Sociala medier bra eller dåligt!

Skärmavbild 2013-05-02 kl. 14.05.35

Diskussionen har gått varm i mina matkretsar både på Facebook och på Twitter. Vad det handlar om är den här bilden. Jaha tänker säkert du, vad har det med mat och göra då? Jo förstår ni, det här är framsidan på en hemsida för en av Stockholms nyaste krogar. Det är ägaren till Lydmar Hotell som öppnat ny krog på Strandvägen 1, het adress i heta restaurangstaden Stockholm. Varumärkesbyggande i all ära, men hur tänkte han här, en mager, frusen ung kvinna som sitter i tunna, tunna kläder på en svart obekväm lavasten. Är det såna associationer man vill ha när man skall gå ut till ett bra matställe. När jag väljer restaurang vill jag tänka… matigt, varmt, innerligt, trevligt, generöst och gott…

Vad får du för associationer?

Ibland är sociala medier bra! Igår eftermiddag efter allt rabalder bytte Strandvägen 1 bilden på sin hemsida. Nu ser den ut så här: VOFF!!

Skärmavbild 2013-05-03 kl. 07.52.43