Måndag, en skrynklig klänning och bästa hämtmaten

2013-03-21 13.23.33

Idag är det måndag och det känns i hela kroppen, jag är sliten efter helgens vedermödor. Äsch vad har jag gjort egentligen, krattan en djävla massa löv, rensat skafferiet, rört om i komposten och gjort rent utemöbler på landet, gott världens längsta promenad i solen på Haga och varit på min allra första 50-års fest. Så det är egentligen inte alls något synd om mig. Men jag kände att dagen krävde en prickig klänning, den enda jag har låg längst ned i en låda, skrynklig som sjutton, men det struntar jag i.

Så idag är det alltså måndag, jag har en skrynklig men prickig klänning med vippig kjol och har bestämt att det blir hämtmat idag. Indisk hämtmat, och just nu är min bästa variant på det dessutom vegetarisk. Palak Paneer, en lite gummiartad ost med världens godaste spenatsås. Har du inte provat så gör det idag och fira att det är #köttfrimåndag!

Anette