Anette Rosvall
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt
Anette Rosvall

Kokboksförfattare, kreatör, mat- & vinskribent,

  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt

Min nya…

by Anette Rosvall 2017/08/04
written by Anette Rosvall 2017/08/04
comfort food, mat&dryck, kokbok, Anette Rosvall, författare

Nu har jag fått en till liten rackare i min familj. Det kanske inte riktigt är i samma paritet som att föda ett barn, men inte långt ifrån. Känslan när man bläddrar i sin nytryckta bok för första gången. Doften av trycksvärta, bilderna på papper i stället för på datorn.  Att läsa sina texter igen, fast i tryckt form. Ja det är stort!

Den 12:e i raden handlar om mat och dryck i kombination och jag är faktiskt riktigt stolt och nöjd. Recepten är härliga, generösa och har en bra mix mellan kött, fisk och vegetariskt. Min fotograf Charlotte Gawell sa vid något tillfälle att den här boken är fylld av comfort food. Jag ser det som en av de finaste komplimangerna min matlagning fått. Som ett litet smakprov lägger jag upp receptet på rödvinskokad pasta med svamp, karamelliserad lök och örtsmör. Djävligt gott och lite bombastiskt med det vinröda pastan om ni frågar mig!

 

0 comment
0
FacebookPinterestEmail
Anette Rosvall

previous post
Musslor på längden och tvären nummer 3.
next post
Bokmässan i Götelaborg!

You may also like

Lyckan över att kålen är i säsong. Jag...

2021/01/27

Kokosfräst fisk med kokosris samt chilihet salsa med...

2021/01/26

Som en italiensk mama bjuder jag pp långkok,...

2021/01/25

Egg Benedict extra vaganza till ditt härtegull.

2021/01/22

Shakshouka till frukost, lunch, brunch eller vickning +...

2021/01/21

Pizza! Hemgjord eller take away?

2021/01/20

Lyx en vanlig grå tråktisdag med grön ärtsoppa,...

2021/01/19

Boeuf Bourguignon inspirerad av Julia Childs kan vara...

2021/01/18

Min godaste vaniljkaka är perfekt spröd och saftig...

2021/01/17

När rester blir bästa rätten. Mac n cheese...

2021/01/16

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Sugar, spice & everything nice!

Att äta och dricka det måste man ju. Jag vill hjälpa dig att då det charmigt, vackert och gott. Här på min sajt hittar ni sött, salt och allt där i mellan. Jag som skriver är en mat- och vinnörd så på den här sajten finns recept, vintips, radioinslag, artiklar om resor som jag gjort och kanske ett och annat tips på var du äter och dricker gott.

Keep in touch

Twitter Instagram Pinterest Snapchat

Recent Posts

  • Lyckan över att kålen är i säsong. Jag bakar den länge och serverar med örter och smör.

    2021/01/27
  • Kokosfräst fisk med kokosris samt chilihet salsa med Riesling – Ja Tack!

    2021/01/26
  • Som en italiensk mama bjuder jag pp långkok, en ragu bolognese på högrev.

    2021/01/25
  • Egg Benedict extra vaganza till ditt härtegull.

    2021/01/22
  • Shakshouka till frukost, lunch, brunch eller vickning + lite om min bucketlist

    2021/01/21

Categories

Tags Cloud

#Blogg100 Anette Rosvall asiatiskt bakat blåbär choklad dessert dricka efterrätt fest fira fisk fredagsmys fyllning förrätt God Jul gott grilla grillat jordgubbar jul kyckling kärlek kött köttfri måndag lax långkok midsommar ost paj party rabarber recept räkor smör smörgåstårta soppa svenskt kött sylt tips tävling tårta vardag vin vitt vin

Instagram

Följ mig på YouTube

https://youtu.be/wonThNBTPg8
https://www.youtube.com/watch?v=2CTf0dgygYY

Radio/TV/Tidning

  • Vem vill inte ha hårda paket till jul? Än finns det tid.

    2020/12/18
  • Viktigt att tänka på procenten till jul – Jag pratar på STAR FM

    2020/12/13
  • Jag vägrar en jul utan portvin och annat sött – Missa inte tipsen här eller på STAR FM.

    2020/12/04
  • Vi måste ju ändå snacka om glöggen tre goda glögg-tips på STAR FM.

    2020/11/27

Favoriter just nu!

Artikel om Öl och tunnbindning
Artikel om julbrygder
Artikel om hållbarhetsarbete i Kalifornien
Mat med kål
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Email
  • Bloglovin

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top