Anette Rosvall
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt
Anette Rosvall
Kokboksförfattare, kreatör, mat- & vinskribent,
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt

Älskar mitt jobb!

by Anette Rosvall 2017/10/02
written by Anette Rosvall 2017/10/02
Anette Rosvall, Pizza, bianco, Hermansson

En del av mitt jobb är att hitta på recept, laga upp och styla maten inför fotografering. Så här blev det denna gång då jag hjälpte tidningen GrapeWine med deras höstrecept.

Pizza Bianco med ostkräm och svamp.

0 comment
0
FacebookPinterestEmail
Anette Rosvall

previous post
Ni hittar mig på Bokmässan i Göteborg!
next post
På Fredag är det signering!

You may also like

Godaste drinktilltugget är små puffiga Gougères med getost...

2021/04/10

Har du hört talas som Ballmers peak?

2021/04/08

Snabbt, enkelt och riktigt djävla gott. Den godaste...

2021/04/06

En Mustig Tomatsoppa Med Frasig Grilled Cheese Passar...

2021/04/03

Grilled cheese bästa comfort food för dig som...

2021/04/02

Getostlåda, sallad på grillad paprika och dryckestips. Helgen...

2021/04/01

Fyll glaset med ett rött från Loxarel i...

2021/03/31

Den vackraste vårdrinken en granite med rosa gin

2021/03/30

Äppeltartlett med rostad choklad

2021/03/29

Har du funderat på påskmaten än? Vad sägs...

2021/03/27

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Sugar, spice & everything nice!

Att äta och dricka det måste man ju. Jag vill hjälpa dig att då det charmigt, vackert och gott. Här på min sajt hittar ni sött, salt och allt där i mellan. Jag som skriver är en mat- och vinnörd så på den här sajten finns recept, vintips, radioinslag, artiklar om resor som jag gjort och kanske ett och annat tips på var du äter och dricker gott.

Keep in touch

Twitter Instagram Pinterest Snapchat

Recent Posts

  • Godaste drinktilltugget är små puffiga Gougères med getost och rosmarinpiffad honung

    2021/04/10
  • Mysfira in helgen med riktigt bra bubbligt vin från Penedes

    2021/04/09
  • Har du hört talas som Ballmers peak?

    2021/04/08
  • En frasig pajdeg, tomat, lök och så massor av ost ger dig tomat- och lökpaj extravaganza!

    2021/04/07
  • Snabbt, enkelt och riktigt djävla gott. Den godaste laxen, lagas direkt på tallriken!

    2021/04/06

Categories

Tags Cloud

#Blogg100 Anette Rosvall asiatiskt bakat blåbär choklad dessert dricka efterrätt fest fira fisk fredagsmys fyllning förrätt God Jul gott grilla grillat hallon jordgubbar jul kyckling kärlek kött köttfri måndag lax långkok midsommar ost paj party rabarber recept räkor smör smörgåstårta soppa svenskt kött sylt tips tävling vardag vin vitt vin

Instagram

Följ mig på YouTube

https://youtu.be/wonThNBTPg8
https://www.youtube.com/watch?v=2CTf0dgygYY

Samarbeten

  • Godaste drinktilltugget är små puffiga Gougères med getost och rosmarinpiffad honung

    2021/04/10
  • Mysfira in helgen med riktigt bra bubbligt vin från Penedes

    2021/04/09
  • En frasig pajdeg, tomat, lök och så massor av ost ger dig tomat- och lökpaj extravaganza!

    2021/04/07
  • En Mustig Tomatsoppa Med Frasig Grilled Cheese Passar Till Det Röda Från Loxarel.

    2021/04/03

Media & TV/Radio

  • Mina dryckestips till Magasin TARAs läckra påskbuffé.

    2021/03/28
  • Nördiga och riktigt bra tips om mat och dryck inför påskhelgen här och på Club House.

    2021/03/25
  • Att resa med öl!

    2021/02/27
  • Vem vill inte ha hårda paket till jul? Än finns det tid.

    2020/12/18
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Email
  • Bloglovin

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top