Anette Rosvall, tips, Champagne, Diebolt-vallois, balans

Tisdagstipset! Champagne från Diebolt-Vallois

Håll med om att balans i livet är viktig! Det tycker jag  gäller allt så idag väljer jag att jobba jag i morgonrock hela dagen. Sedan bjuder jag sonen på falukorv till middag men ställer också in tisdagschampagnen på kylning för att toppa kvällen med. 

Idag blir det en Prestige Brut från Diebolt-Vallois en producent vi hittar i GrandCru byn Cramant i regionen Champagne i Frankrike. Den är härligt krämig med toner av vit chokladpannacotta och gröna äpplen, en bra syra och precis vad man behöver en tråktisdag då hela Stockholm verkar ha klappat ihop och varken bussar eller pendeltåg går som de skall på grund av det lilla snötäcket som fallit under natten.

Om du någon dag känner du att du behöver en rejäl tonartshöjning på din dag så testa gärna Diebolt-Vallois´s prestige champagne Fleur de Passion då kommer din dag utan tvekan avslutas på ett mycket bra sätt.