styckningsdetaljer, flankstek, teres major, fjäderbladsbog, Percys kött

Jag pratar på radio….

Ja, just det jag pratar på radio också och det är riktigt kul. Idag kunde den hugade höra mig både på P4 Radio Stockholm där jag snickesnackade om att det är Grillens dag idag. Jag gav i vanlig ordning både tips på både sådant man kan lägga på gallret och sådant man kan dricka till.

Dessutom kunde man även höra mina dryckestips på kanalen STAR FM två gånger i veckan. Här hittar du en länk till kanalens hemsida så att du kan lyssna när jag och programledaren Charlotte Lauterbach snackar om vin, drinkar och ibland sånt som man kan äta till.

Teres Major, Flankstek och Pichana

Är namn på nya styckningsdetaljer som är riktigt goda att grilla. Jag handlade en bit av Terse Major som jag och mina söner ska slänga på gallret ikväll. Jag serverar den klassiskt med bearnaise och fint hyvlad råstekt potatis samt gröna bönor och rödlök som jag bräserar i lite rödvinsvinäger. Men det är också gott att göra som på bilden, servera biffen i tunna skivor med grönsallad, citron, olivolja, parmesan och massor av svartpeppar. Bästa tipset på hur du grillar eller steker en biff får du om du klickar på länken här.