Anette Rosvall
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt
Anette Rosvall
Kokboksförfattare, kreatör, mat- & vinskribent,
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt

Den stora smakresan 3:A

by Anette Rosvall 2019/07/13
written by Anette Rosvall 2019/07/13

Sjukt stolt och glad blev jag när jag fick reda på att vår bok Den stora smakresan – kom på pallplats. Den är alltså tredjen bäst av alla böcker med tema mat- och dryck i hela världen.

Rikard Bengtsson är bryggmästaren som i sitt jobb som utvecklare får möjlighet att resa runt och leta inspiration. Den spännande historien fick jag skriva om. Jag fick hjälp av Bengt Åkesson, redaktör, förlaget Lava, Spendrup som initierade idéen och som också står bakom den ekonomiskt också Kaj Ristilä som gjort den snygga formen. Vilket team, vilken bok… !

Här hittar ni alla svenska vinnare!

0 comment
0
FacebookPinterestEmail
Anette Rosvall

previous post
Gästspel hos Ulrika!
next post
Pulledpork, syrad lök, chilimajo & slaw med rödkål och syrad lök!

You may also like

Getostlåda, sallad på grillad paprika och dryckestips. Helgen...

2021/04/01

Red velvet cake eller röd sammets kaka, är...

2021/03/10

Korv med potatismos på planka

2021/01/14

Kyckling med skummad dragongrädde, primörer, risotto med tryffel...

2021/01/09

Rostad blomkål från Tel Aviv

2021/01/04

Potatisbröd med rökt lax

2020/12/21

Vem vill inte ha hårda paket till jul?...

2020/12/18

Bearnaise battle – en landskamp i sås

2020/11/15

Kommer aldrig mer att missa kladdkakans dag!

2020/11/07

En vild lasagne

2020/10/09

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Sugar, spice & everything nice!

Att äta och dricka det måste man ju. Jag vill hjälpa dig att då det charmigt, vackert och gott. Här på min sajt hittar ni sött, salt och allt där i mellan. Jag som skriver är en mat- och vinnörd så på den här sajten finns recept, vintips, radioinslag, artiklar om resor som jag gjort och kanske ett och annat tips på var du äter och dricker gott.

Keep in touch

Twitter Instagram Pinterest Snapchat

Recent Posts

  • Godaste drinktilltugget är små puffiga Gougères med getost och rosmarinpiffad honung

    2021/04/10
  • Mysfira in helgen med riktigt bra bubbligt vin från Penedes

    2021/04/09
  • Har du hört talas som Ballmers peak?

    2021/04/08
  • En frasig pajdeg, tomat, lök och så massor av ost ger dig tomat- och lökpaj extravaganza!

    2021/04/07
  • Snabbt, enkelt och riktigt djävla gott. Den godaste laxen, lagas direkt på tallriken!

    2021/04/06

Categories

Tags Cloud

#Blogg100 Anette Rosvall asiatiskt bakat blåbär choklad dessert dricka efterrätt fest fira fisk fredagsmys fyllning förrätt God Jul gott grilla grillat hallon jordgubbar jul kyckling kärlek kött köttfri måndag lax långkok midsommar ost paj party rabarber recept räkor smör smörgåstårta soppa svenskt kött sylt tips tävling vardag vin vitt vin

Instagram

Följ mig på YouTube

https://youtu.be/wonThNBTPg8
https://www.youtube.com/watch?v=2CTf0dgygYY

Samarbeten

  • Godaste drinktilltugget är små puffiga Gougères med getost och rosmarinpiffad honung

    2021/04/10
  • Mysfira in helgen med riktigt bra bubbligt vin från Penedes

    2021/04/09
  • En frasig pajdeg, tomat, lök och så massor av ost ger dig tomat- och lökpaj extravaganza!

    2021/04/07
  • En Mustig Tomatsoppa Med Frasig Grilled Cheese Passar Till Det Röda Från Loxarel.

    2021/04/03

Media & TV/Radio

  • Mina dryckestips till Magasin TARAs läckra påskbuffé.

    2021/03/28
  • Nördiga och riktigt bra tips om mat och dryck inför påskhelgen här och på Club House.

    2021/03/25
  • Att resa med öl!

    2021/02/27
  • Vem vill inte ha hårda paket till jul? Än finns det tid.

    2020/12/18
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Email
  • Bloglovin

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top