Eftersom jag inte är jätteförtjust i julmat – tror att det beror på att jag fotograferat, stylat och gjort om 3000 jular under åren jag jobbat med kokböcker och mat till tidningar. Den tidigaste jag någonsin gjort var den 3:e januari ett år. Vi ville ha snö på bilderna och vågade inte chansa på att den fanns kvar lite senare på året. Så precis efter den egna julens alla förberedelser satte jag och Emma fart igen med en ny jul. Ja, så man kanske kan förstå att jag tröttnat en smula. Nu går ja all in på nyår istället, där finns ju lite mer spelrum och jag älskar ju konceptet mat som passar till olika drycker.
Jag tänkte börja med desserten så här kommer några av mina dessertfavoriter från min hemsida. Botanisera bland recepten i kategorien dessert, du kommer att hitta din favorit, jag lovar. Här nedanför hittar du ett urval men det finns mer gott jag lovar. Man kan t ex dessutom hitta en ljuvlig champagnemousse, en jordgubbsparfait med salt kolasås från himmelen, små söta eclairer och en massa gott med choklad.
Ja och en massa annat hittar du här om du söker på dessert….