Anette Rosvall
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt
Anette Rosvall

Kokboksförfattare, kreatör, mat- & vinskribent,

  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt

Hurra snart är det nyår! Här hittar du mina tips på de allra bästa desserterna.

by Anette Rosvall 2020/12/26
written by Anette Rosvall 2020/12/26
söta saker, recept, underkläder, dessert, efterrätt

Eftersom jag inte är jätteförtjust i julmat – tror att det beror på att jag fotograferat, stylat och gjort om 3000 jular under åren jag jobbat med kokböcker och mat till tidningar. Den tidigaste jag någonsin gjort var den 3:e januari ett år. Vi ville ha snö på bilderna och vågade inte chansa på att den fanns kvar lite senare på året. Så precis efter den egna julens alla förberedelser satte jag och Emma fart igen med en ny jul. Ja, så man kanske kan förstå att jag tröttnat en smula. Nu går ja all in på nyår istället, där finns ju lite mer spelrum och jag älskar ju konceptet mat som passar till olika drycker.

Jag tänkte börja med desserten så här kommer några av mina dessertfavoriter från min hemsida. Botanisera bland recepten i kategorien dessert, du kommer att hitta din favorit, jag lovar. Här nedanför hittar du ett urval men det finns mer gott jag lovar. Man kan t ex dessutom hitta en ljuvlig champagnemousse, en jordgubbsparfait med salt kolasås från himmelen, små söta eclairer och en massa gott med choklad.

Sådant jag gillar… musik, måltider, människor jag och så underkläder och dessert.
Rosa semifreddo med karamelliserade hasselnötter och rostad vit choklad.
Rosa semifreddo med karamelliserade hasselnötter och rostad vit choklad.
Pot du crème au chocolate….
Pavlovatorn, halloncurd, gräddkräm & myntasirap
Pavlovatorn, halloncurd, gräddkräm & myntasirap

Ja och en massa annat hittar du här om du söker på dessert….

0 comment
0
FacebookPinterestEmail
Anette Rosvall

previous post
En ny favorit fick mig att gråta en skvätt – Jag presenterar härmed pankofriterad matjessill!
next post
Gnistrande, glittrande Baked Alaska med apelsinsmak en riktig festdessert.

You may also like

Egg Benedict extra vaganza till ditt härtegull.

2021/01/22

Shakshouka till frukost, lunch, brunch eller vickning +...

2021/01/21

Pizza! Hemgjord eller take away?

2021/01/20

Lyx en vanlig grå tråktisdag med grön ärtsoppa,...

2021/01/19

Boeuf Bourguignon inspirerad av Julia Childs kan vara...

2021/01/18

Min godaste vaniljkaka är perfekt spröd och saftig...

2021/01/17

När rester blir bästa rätten. Mac n cheese...

2021/01/16

Jonas mosters bästa kaka.

2021/01/15

Korv med potatismos på planka

2021/01/14

Tänk hållbart och förädla råvaror i säsong

2021/01/12

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Sugar, spice & everything nice!

Att äta och dricka det måste man ju. Jag vill hjälpa dig att då det charmigt, vackert och gott. Här på min sajt hittar ni sött, salt och allt där i mellan. Jag som skriver är en mat- och vinnörd så på den här sajten finns recept, vintips, radioinslag, artiklar om resor som jag gjort och kanske ett och annat tips på var du äter och dricker gott.

Keep in touch

Twitter Instagram Pinterest Snapchat

Recent Posts

  • Egg Benedict extra vaganza till ditt härtegull.

    2021/01/22
  • Shakshouka till frukost, lunch, brunch eller vickning + lite om min bucketlist

    2021/01/21
  • Pizza! Hemgjord eller take away?

    2021/01/20
  • Lyx en vanlig grå tråktisdag med grön ärtsoppa, bubbel och små lila blommor.

    2021/01/19
  • Boeuf Bourguignon inspirerad av Julia Childs kan vara världens godaste gryta.

    2021/01/18

Categories

Tags Cloud

#Blogg100 Anette Rosvall asiatiskt bakat blåbär choklad dessert dricka efterrätt fest fira fisk fredagsmys fyllning förrätt God Jul gott grilla grillat jordgubbar jul kyckling kärlek kött köttfri måndag lax långkok midsommar ost paj party rabarber recept räkor smör smörgåstårta soppa svenskt kött sylt tips tävling tårta vardag vin vitt vin

Instagram

Följ mig på YouTube

https://youtu.be/wonThNBTPg8
https://www.youtube.com/watch?v=2CTf0dgygYY

Radio/TV/Tidning

  • Vem vill inte ha hårda paket till jul? Än finns det tid.

    2020/12/18
  • Viktigt att tänka på procenten till jul – Jag pratar på STAR FM

    2020/12/13
  • Jag vägrar en jul utan portvin och annat sött – Missa inte tipsen här eller på STAR FM.

    2020/12/04
  • Vi måste ju ändå snacka om glöggen tre goda glögg-tips på STAR FM.

    2020/11/27

Favoriter just nu!

Artikel om Öl och tunnbindning
Artikel om julbrygder
Artikel om hållbarhetsarbete i Kalifornien
Mat med kål
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Email
  • Bloglovin

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top