Ett par händelser som gjorde att jag helt enkelt var tvungen att baka bullar var:
1) att det var alldeles för länge sedan, och att mina barn ville baka. När de var små försökte jag förtvivlat få ut dem ur köket när jag lagade mat och bakade. Det var min frizon och ett sätt för mig att få egentid. Men nu är det så kul att jobba ihop och ett supersmart sätt att snacka med lite äldre barn, de liksom lyssnar så fint när man står med en kniv i handen 😉
2) dessutom fick jag ett par påsar mjöl utav min syster. Mjölet var ifrån Runtuna kvarn som gör en massa produkter bl a ekologiskt vetemjöl. Tycker alltid det är spännande att se hur olika mjöl uppför sig och doftar.
3) ytterligare en anledninga var att min twitterkompis @TrollaboAnna lade upp ett recept på vetebullar som var fyllda med citron- och kardemumma. Det är en av mina absoluta favvokombinationer dessutom lät det smarrigt, fräscht och är skoj att prova nya saker så sagt och gjort.
2 comments
Vilka underbart goda bullar!!!! Tack för detta recept!
Ja, visst var bullarna riktigt goda. Jag skickar TACKET! vidare till Anna 😉
Comments are closed.