Den här rätten lagade jag till en matglad vän. Vi har exakt samma intresse utav mat och dryck och kan sitta i timmar och diskutera. Till exempel om vilka smaker som är godast tillsammans. Hur många grader lammet skall gå till, och varför kål blir så gott när man häller brynt smör på. Självklart pratar vi om och provar vilken dryck som är absolut godast till. Det är precis sådana människor som det är allra roligast att laga mat till, och som gör att man utvecklas som matlagare.
Just den här måltiden bestod av lammlägg, ett bakat kålhuvud, sky, rostade hasselnötter, brynt smör, krispig bakad lök och gröna bönor. Du får receptet här nedanför, prova för jag lovar att det är galet gott!
Smaklig spis!
2 comments
Himlar så gott det verkar!
Jag har ju nästan slutat laga mat själv, men detta recept gjorde mig sugen att försöka igen…..TACK
Anette Roswall!
Verkar jättegott!
Comments are closed.