Först och främst vill jag att ni kikar ordentligt på bilderna. De är tagna av kompisar från en av mina favoritgrupper på Facebook. I gruppen Feeders pratar vi bara om mat, matlagning, bakning, recept, utensilier och lite jakt ibland. Gruppen bygger på en sajt som drivs av Anders och Mia. Både på sajten och i FB-gruppen pratar vi om mat precis på det nördiga och ingående sättet jag älskar. Eftersom min bild på sommarrullar blev skitful bad jag gruppen om hjälp. Jag fick tre superfina bilder som jag lånat. En av Malena Karlsson, en av Joachim Krantz och en av Rose-Marie Söderlund – Tack och bock för hjälpen kära ni! Nu till själva rullarna…
Angela och jag har försökt att få ihop en träff hur länge som helst. Vi har båda en massa järn i elden och det har liksom inte riktigt fungerat förrän nu då hon ringde och sa. Kom hit! Jag bjuder på vietnamesiska vårrullar. Jag sa JA och rasslade iväg till henne. Vilket trevligt koncept det är! Vänner, vietnamesiska vårrullar och en ljummen sommarkväll. Vi doppade rispapper, fyllde med räkor, lax och diverse grönsaker. Doppade i såser och njöt av att äntligen få tid att snacka om allt som hänt i livet. Jag höjer ett finger och nästan kräver att du genast ringer en vän du inte träffat på länge. För det här med vårrullar är lite som ett vuxet alternativ till den (i min värld) lite uttjatade tacon. Fräschare, godare men det är lika trevligt att liksom pyssla ihop sin egen rulle (nästan lika svårt att äta också haha) Prova vettja
1 comment
Tack till tusen för att ni kom och delade min Vietnamesiska rullar-debut! Så gott och så mycket som jag lärde mig. Rullarna blev ruggande goda sen var det där med det praktiska kring själva dukning så alla enkelt kunde blötlägga bladen, ta för sig av röror och grönsakerna – men det löser vi till nästa gång! Jag har en plan.
Comments are closed.