Jag är en människa som gärna äter kött. Jag vet att många har åsikter om sådant men jag tror på att om man vet var djuret i fråga har bott, levt och ätit så kan man vara hållbar och njutningsfullt på samma gång. Mina favoriter är ren, älg, hjort och rådjur. Tänk vilken tur för mig då att jag har en kille som är jägare. För i både hans och min frys finns numera viltkött. Och så för ett tag sedan fick jag erbjudande om att köpa renkött från Reko-Ren. Jag tvekade inte en sekund utan slog till. Just nu håller jag på att fila på en råbiff med ren och svenska smaker. Recept på den kommer inte upp här utan på en helt annan plattform. Men jag tänkte att du skulle få lite goda tips på vad man kan göra med just renkött och är du intresserad så kan du också handla med 20% rabatt. Gå in på https://rekoren.com/ och använd koden rekofriends23.
Varför inte göra Husmorsornas Rasande goda renskavsgryta?