Japp så är det jag blir riktigt lycklig av att planera, fundera och sedan tillaga mat. Tänka på vilka jag vill bjuda och när. Jag kan gå i flera månader och vara sugen på något speciellt. Just nu har det varit kyckling med currysås, plankstek och torsk med pepparrot och skirat smör. Men även linssoppa, fläsklägg med rotmos och italienska köttbullar har surrat i mitt huvud och mina smaklökar. Men så går jag i affären och hittar något annat smarrigt som ja vill laga, ja och listan fylls liksom bara på. Vill ha flera middagar, med massor av gäster och ett flöde av god dryck, men jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag vill.
Jag är också glad som en speleman att jag får inspirera er läsare till att laga sådant som jag lägger upp här på min hemsida. Ni är så många som kikar på mina recept. Jag skulle vilja veta vad ni vill ha mer av, vad ni saknar och vad jag kan göra bättre! Jag undrar också hur ni tänker när det gäller matlagning. Vill ni lära er saker eller bara bli inspirerade. Vill ni ha mer bakning, fler festrecept, ytterligare vardgasmat eller mängder med efterrätter.
Vilka dagar går ni oftast in på bloggen? Använder ni recepten till punkt och pricka eller lägger ni till och drar ifrån. Ni ser jag vill ha era svar, era funderingar och eventuella förslag på förbättringar här på bloggen och mina sociala medier.
Så kom igen, ge mig feed back! Tack på förhand 😀
Anette