När jag bodde i Norrviken var jag medlem i den bästa av bokklubbar. Bäst för att vi förutom att läste böcker och snackade om litteratur så åt även alltid god mat. En kväll var vi hos Fredrika som gjorde en makalöst god pizza med getost, honung och valnötter. Faktum är att jag tror att det är den godaste pizzan jag någonsin ätit. Eller kanske den som jag gjorde med sparris, citron och spöfångad tonfisk också är den godaste… hmm. Kan man tycka att två är godast? Du får helt enkelt prova och se vad du tycker.
Här nedanför hittar du alltså recept på vita Lyx-Pizzor en med sparris, citron, parmesan och spöfångad tonfisk. En med getost, honung och valnötter. Degen kan du förbereda degen på morgonen och sedan färdigställa pizzorna när hungern sätter in framåt nattkröken.
1 comment
Härligt!! Visst är hemmagjord pizza så mycket bättre? Med fina ruccola-toppingen absolut BÄST! Kram från mig
Comments are closed.