Jag verkar ha missat att publicera denna galet goda rätt här, på min egen hemsida. Så nu blir det rättning i ledet, voila! här kommer alltså min Lasagne de Homard overt avec Sauce au beurre et salade brunoise de legumes
Nu kanske du tycker att det låter låter lite läskigt och kanske väldigt svårt att göra. Det franska namnet låter påskina att du stått och slavat i köket i minst 14 timmar. Men om jag nu istället säger öppen hummerlasagne så kanske du förstår att det inte alls är speciellt svårt. För det fiffiga med den här rätten, förutom att den är vansinnigt god, är att den är vansinnigt lätt att göra. En annan fördel är att den ser ganska tjusig ut, och sådant är ju så himla bra. Så om du känner att du vill imponera på någon. Kanske visa upp dina allra bästa sidor så att personen i fråga blir en smula överväldigad. Ja! Då är detta en rätt som du borde prova på. Jag lagade denna på min pappas födelsedag sist och bjöd på Gosset Grand Rosé till. Jag lovar att om du följer mitt råd så är din lycka gjord! Dina smaklökarna kommer att dansa tango, ditt middagssällskap vara dig evigt tacksam och och kanske kommer du även att se stjärnor vid första tuggan. Vad väntar du på? Gå och laga mat!
Vill du ha flera goda rätter med skaldjur och fisk till nyår eller annan fest så kika här under. Jag bjuder som vanligt också på lite dryckestips…