En liten bit rimmad torskrygg serverad med rouille och gratinerad parmesanbechamel, på Skedvi bröd, som man äter i två tuggor till en god roséchampagne. Kan det vara något att bjuda sina gäster på till nyårsafton kanske? Så tänkte jag och Maja Berthas när vi gjorde ett jobb till Allt om Mat för ett par år sedan. Vi tänkte ”bite size” istället för hela rätter och gjorde massor av goda grejor som passar till Champagne och Nyårsfirande. Bland annat denna smarriga lilla smörgås. På bilden ser du även en Arrancini på rödbetsrisotto, friterad lök och skinkchips Du dricker med fördel en roséchampagne till varför inte prova någon av dessa smarriga champagner som jag tipsade om för ett tag sedan här på bloggen.
2 tuggor torsk, rouille & parmesan
1,8K
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg