Till fruntimmer nummer fyra bakar vi bullar från ett recept som man kan hitta i min bok Afternoon Tea och det bästa från Storbrittanien. För Chelsea buns, är brittiska vetebullar, lite som ett kärleksbarn mellan franska croissanter och amerikanska buns. Dessa bullar oftast bakas ut i en fyrkantig form. Här har jag gjort mina i en stekpanna och fyllt dem lite okonventionellt. För bullarna på bilden är nämligen fyllda med en blandning av smör, min egen fläder- och citronmarmelad och mandelmassa.
Men det går som vanligt att fylla dem med sånt man gillar. Prova att fylla den med en mandelkräm, chokladbitar och rostade hasselnötter eller på svenskt maner med kanel, socker och smör. I Storbritannien så är fyllningen oftast gjord på torkade frukter, honung och brunt socker. Men du fyller som sagt dina med det du är sugen på. Det tar lite tid för degen skall jäsa i lite olika omgångar, men när de är klara förstår du att det är värt att vänta.
Smaklig spis!