1,8K
Idag tisdag är det semmeldagen, och för ett tag sedan var det alla hjärtans dag. Så härligt med så mycket att fira, eller hur. Jag tänker färg så på tisdag för att locka fram solen så blir det mina gula semlor, som är smaksatta med saffran och apelsin. På alla hjärtans är det kul att göra maten rosa för att locka fram kärleken. Med tataki på salmalax och hallonmousse till efterrätt. Brukar du göra så, laga mat efter färg alltså?
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
2 comments
Har du gjort egen mandelmassa någon gång? Den de har på Brunkebergs bageri är extremt god.
Jag har inte lagat mat efter färgtema men det vore bra att testa.
Ja det har jag, det är lite pilligt men absolut värt det. En gång rostade jag mandlarna innan jag malde dem, det blev asgott!
Comments are closed.