3,5K
Häromdagen bjöd jag min flock på Baked Ziti med inspiration av Jonas Cramby. Vad är det undrar kanske ni? Jo, det är en speciell sorts lång krokliknande pasta som man gratinerar under en massa god röd sås och lika mycket god riven ost. Sedan bjuder man ett gott fylligt rödvin till och somnar mätt och nöjd i kökssoffan. Disken får faktiskt någon annan ta! Recept (nästan som Jonas för jag måste ju alltid göra på mitt sätt) och vintips hittar du här undertill!
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
2 comments
Hej!
Så smarrigt men du kanske ska förtydliga vilken sås som skall var samt var mozarellan skall in. Eller det är bara kanske jag som är korkad?!?
Hej Karin! Tack för ditt meddelande, jag använde Crambys beskrivning men har nu utvecklat den och förtydligat lite granna. Hoppas du provar, det var riktigt gott!
Comments are closed.