Min värsta och bästa kritiker är nog min familj, de är kritiska på ett mycket kreativt sätt. Sällan helt nöjd och ofta med en bra åsikt som gör att jag kan utveckla mina recept till att bli lite bättre och lite godare. Den här soppan fick jag inte ett ont ord om, de åt, åt och hummade av lycka, sa flera gånger under middagen att det här var den godaste fisksoppa de någonsin ätit. Så här får ni receptet på denna min godaste fisksoppa, ja enligt familjen alltså.
Vintips kommer får ni så klart också…. Fisksoppan har både fänkål och ouzo som ingredienser, det tycker jag att man gärna kan plocka upp i drycken man väljer (och JA! man kan dricka rött vin till fisk, på samma sätt som det går finfint att dricka vitt till fisk, allt beror på balans och smakbild) Här hittar ni ett rött, frisk elegant vin med ung frukt där man tydligt känner inslag av röda bär och jordiga aromer. Sedan såklart det självklara valet till den rätten en smörig men ändå syrarik Mersault. Avrundat och nyanserat vin med inslag av rostat bröd, mogen citrusfrukt, smörighet, örter och härligt integrerat ekfat med grapesyra i avslutet. . Båda vinerna från Bourgogne ett favoritområde.