Trädgården är fylld till bredden! Den här pastan med zucchini, burrata och tomat- och chilivinegrett är en mix av lite olika recept jag kikat på.Först och främst tycker jag att zucchini blir godast om den saltas av eller bakas långsamt. Då tycker jag den blir av med lite av den bittra smaken som annars kan vara lite stökig. Så sagt och gjort jag skivade zucchinin och la dem i en panna på låg värme med vitlök och lök. Först med lock för att locka ur all vätska, sedan skvätte jag i olja och körde lite varmare och utan lock. Resultatet blev en krispig, krämig sörja (låter inte så aptitligt som det var men tydlighet är viktig haha) Jag kryddade med mynta, citron, salt och svartpeppar och serverade med burrata och en ljuvlig tomat- och chilivinägrett. (som förövrigt är galet god till nästan vad som helst i salladsväg också)
Blir du sugen?
Pasta med zucchini, burrata och en grym tomat- och chilivinägrett
321
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg