Om jag endast finge äta en sak på midsommar så skulle det nog faktiskt bli just jordgubbar. Eller nja, lite sill, nubbe, grillat, färskpotatis och gott vin också… 😉
Jag tror i och för sig att ni håller med mig. Jordgubbstårta eller jordgubbar i någon form är ett måste. Så hörni istället för att köpa färdiga bottnar så gör den här godingen som går alldeles utomförträffligt att göra ett par dagar i förväg. Den glutenfria mazarinbotten mår bara gott av att safta till sig en smula. Ett berg av jordgubbar ovanpå och så en klick vispgrädde så är man hemma så det visslar. Hur gör du med dina jordgubbar på midsommar?
4 comments
Den blev sååå god, helt enkelt underbar!
HEJ Söte! Hur mår du?
Åh, det här låter riktigt gott. Sparas för framtida tårtbak.
Den är gooood! Hur gick det förresten för din tårta? Var det du som vann tävlingen?
Comments are closed.