Det här är en riktig festmåltid som jag skulle kunna tänka mig att laga och äta både till alla sorters firande födelsedag, jubileum, valborg eller nyårsafton. Det fiffiga är att det går lätt att förbereda och att det sedan går snabbt och lätt att färdigställa så matlagaren slipper stå och svettas i köket alltför länge utan kan umgås med sina gäster istället. Den snabbrimmad torskryggen med sandefjordsås och härligt smör-slungad delikatesspotatis sparris i två färger nästan kräver någon sorts mousserande vin med hög syra och massor av skön frukt. Jag hällde Loxarel A Pèl Classic Penedes Brut Nature Reserva #7470 i glaset och njöt!
Snabbrimmad torskrygg med sandefjordsås och härligt smör-slungad delikatesspotatis sparris i två färger.
78,5K
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg