Det här är ett av recepten på goda snittar jag kommer att lägga upp här. De är alla lätta att göra i förväg och sitter som en smäck till vårens alla sorters tillställningar. Ja för böfvelen de funkar så klart på sommaren, hösten och vintern också. De flesta går alldeles utmärkt att färdigställa i förväg och håller sig finfint i både frys och kyl. Några av snittarna måste bakas av alldeles innan servering, men de går att hålla nästan färdiga så ni behöver inte springa svettiga i köket utan kan helt värdigt ta hand om era gäster. Här kommer de första spenat- och fetaostfyllda filocigarrer som gärna doppas i auberginekaviar. Du hittar recept på både cigarrer och kaviar här nedanför så nu kan våren komma på riktigt 😀
Spenat- och fetaostfyllda filocigarrer som doppas i auberginekaviar – gott? JA!
1,9K
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/