Ja apropå det jag skrev om igår – Frukost alltså. Så är ju ett riktigt smarrigt rostbröd som man bakat själv, något att skryta med. Det här receptet har jag fått utav mästerbagaren själv Maria Blohm. Du vet hon som gör skitbra och apsnygga kokböcker tillsammans med Jessica Frej! Jag gör det i min Kitchen Aid maskin och äter nästan upp halva limpan medan det är ljummet. Helst med ohemula mängder extrasaltat smör på… kanske ett par skivor ost och lite körsbärsmarmelad. Men det går lika bra att smörsteka det och lägga på en rejäl klick skagen röra om man är på det humöret. Ja ett riktigt bra bröd helt enkelt. Receptet på brödet hittar du längst ner. Och om du blev sugen på att mecka en macka så hittar du tre olika varianter på toast, klicka på bilden så kommer du vidare!
Rostbröd – Toast a´la Blohm, som du lätt som en plätt knåpar ihop själv.
2,K
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/