Ibland hör jag kommentaren… ”Jag skulle aldrig våga bjuda dig på middag, du är ju så duktig på att laga mat!” Då brukar jag säga… Hallå! Det behöver inte vara fancy-pancy bara för att man bjuder på en måltid. Självklart är det skoj att ibland göra det allra bästa men det finaste är ju ändå att man bjuder på sitt sällskap, sin tid och sin omtanke. Jag blir glad för vad som helst. En fiskburjare och en kopp kaffe, stekt falukorv och stuvade makaroner, filmjölk med nyplockade blåbär.
För ett tag sedan hade jag knytkalas med några kompisar och fick en massa gott. Det jag kommer ihåg mest är ölen och ölkorven som serverades som vickning. Ja och de ostfyllda majsbullarna då… prova vetja!
Pripps blå och ölkorv – för du behöver inte vara nervös när du ska bjuda på middag.
989
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg