I min värld är slutet av maj och början av juni är nästan lite väl hysterisk. Det är kurser som avslutas, uppgifter som ska rättas och betyg som ska sättas. Så skönt det är då att långhelgerna står som spön i backen. Det är skönt med lite extra återhämtning och möjlighet till att fira. För vem vill inte skåla för Mor, svenska flaggan, studenter och andra fina jubilarer? Du hittar recept på några såser och röror som man är grymt bra till en grillbuffé. Passar till både nöt, fläsk, kyckling och vego.
Jag bjuder dessutom på lite tips på andra goda grejor som passar finfint som buffé. En plockbricka med lite smått och gott, till exempel prezels och dipp inklusive tips på öl. En lyxig brödstrut som fylls med en härlig skaldjursröra, en välfylld grillad och uppbunden laxsida med en smarrig potatispaté och grön, skön sås till. Håll till godo!



oto Jenny Grimsgård
2 comments
Ser underbart ut men jag kommer inte åt laxen. Hjälp!♂️♥️
Åh! kollar direkt! och fixar länken