Anette Rosvall
Kokboksförfattare, receptkreatör, mat- & vinskribent,
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt

Jess Murphy från Kai bjöd på godsaker från Irland på Dryck vinbar.

by Anette Rosvall 2023/06/27
written by Anette Rosvall 2023/06/27
157

Ett av mina favorithak på Söder är Dryck vinbar. Där hänger jag gärna vare sig det är vinter, vår, sommar eller höst. Jag tycker att det det bästa med Dryck är uterummet. Där kan man sitta och dricka en varm choklad med rom och vispgrädde på vintern, ett glas vitt på en krispig vårkväll eller en väl kyld rosé eller en dito öl på en varm sommarkväll. Det är alltid gott och avslappnat på Dryck. Personalen är alltid hjälpsam och tillmötesgående och jag trivs verkligen här. Häromdagen fick jag det lite ovanliga nöjet att gå dit och prova godsaker från Irland. De hade besök av Jess Murphy från Restaurant KAI, Galway. Krogen är Michelin Bib Gourmand belönad och har dessutom en grön Michelinstjärna för sitt hållbarhetsarbete. Vi fick smaka på gudomliga ostar och råbiff på både lamm och nöt.

Jess Murphy of Kai
Råbiff på Irländs ko
Irländska ljuvliga ostar
Dryckvinbar

Dryckvinbar

SWEDENBORGSGATAN 1
https://www.dryckvinbar.se

På hemsidan presenterar man sig som en ovanligt social vinbar vid Mariatorget. Vidare sägs ambitionen och passion med Dryck Vinbar vara att erbjuda en härlig vinbar, ett vardagsrum med skönt och avslappnat häng.

Anette Rosvall
  • Uterummet
    10
  • Vinlista
    8
  • Personal
    10
  • Läge
    10
The Goods
  • Jag tycker att det det bästa med Dryck är uterummet. Där kan man sitta och dricka en varm choklad på vintern, ett glas vitt på en krispig vårkväll eller en väl kyld rosé eller en dito öl på en varm sommarkväll. Det är alltid gott och avslappnat på Dryck. Personalen är alltid hjälpsam och tillmötesgående och jag trivs verkligen här.
The Bads
  • Dryck är populärt, med ett mycket bra läge. Därför kan det ibland vara svårt att få plats.
9.5 4.75 5
Average Score
0 comment 0 FacebookPinterestEmail
Anette Rosvall

Föregående inlägg
Hummus ett smarrigt tillbehör
Nästa inlägg
Två födelsedagar, ett bröllop och en tjurrusning

Du borde verkligen prova det här också!

Söndagsmiddag! Laga rostbiffen med tillbehör i ugnen.

2023/09/18

Goda vita vintips till höstens rätter och en...

2023/09/07

Röda viner till höstens goda grytor och stekar...

2023/09/06

Dags för kräftor, och alla goda tillbehör!

2023/09/01

Är det dags för sommarens sista aperol?

2023/08/26

Bjuder på cocktails och tillbehör med Helena!

2023/08/19

Släng inte maten, utan ta hand om dina...

2023/08/15

Picklad pumpa och gnocchi i ljummen sallad

2023/08/09

Sesamstekta lax- och krabbollar med stingiga nudlar.

2023/07/14

Anettes bästa fisksoppa och så glöm regeln rött...

2023/07/12

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Sugar, spice & everything nice!

Att äta och dricka det måste man ju. Jag vill hjälpa dig att då det charmigt, vackert och gott. Här på min sajt hittar ni sött, salt och allt där i mellan. Jag som skriver är en mat- och vinnörd så på den här sajten finns recept, vintips, radioinslag, artiklar om resor som jag gjort och kanske ett och annat tips på var du äter och dricker gott.

Keep in touch

Twitter Instagram Pinterest Snapchat

Recent Posts

  • Kanelbullens dag närmar sig med stormsteg. Här kommer några varianter!

    2023/09/28
  • Det bästa och lättaste drinktilltugget i min värld!

    2023/09/27
  • En provensalsk tarte med aubergine blir en genväg till himmelen.

    2023/09/26
  • Skogens guld – hjortron blir sylt och chutney

    2023/09/23
  • Fläskkotletter i djävulstomater

    2023/09/22

Categories

Tags Cloud

#Blogg100 Anette Rosvall asiatiskt bakat blåbär choklad dessert dricka efterrätt fest fira fisk fredagsmys fredag tillsammans fyllning förrätt gott grilla grillat hallon kaka korv kyckling kärlek kött köttfri måndag lax lätt långkok midsommar mums nyår ost paj party rabarber recept smör soppa svenskt kött sylt tips vardag vitt vin ägg

Instagram

Popular Posts

  • 1

    Snabbrimmad torskrygg med sandefjordsås och härligt smör-slungad delikatesspotatis sparris i två färger.

    2021/04/27
  • 2

    Ullas ljuvliga förrätt passar till varje fest men kanske lite speciellt till midsommar.

    2021/06/16
  • 3

    Boeuf Bourguignon inspirerad av Julia Childs kan vara världens godaste gryta.

    2021/01/18
  • 4

    Har du provat ”Lubb”?

    2017/07/08
  • 5

    Chiken Tikka Sizlar

    2020/04/22

Samarbeten

  • Bjuder på cocktails och tillbehör med Helena!

    2023/08/19
  • Skryta lite för de jobb jag gjort på sistone borde man ju kunna få göra utan att skämmas?

    2023/03/30
  • Men då är det äntligen dags för semlor. Fettisdagen är här!

    2023/02/21
  • Do you like Pina Colada? JA absolut!

    2023/01/19

Media & TV/Radio

  • Filmer jag gillar och goda viner.

    2022/03/08
  • Räkor och vin, radiosnack!

    2022/02/23
  • Billiga bra vita viner

    2022/01/31
  • Viktigt att tänka på procenten till jul – alkoholfria tips till julbordet.

    2021/12/20
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Email
  • Bloglovin

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
Anette Rosvall
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt