En bananpudding kanske inte är den vanligaste efterrätten här i Sverige men tänk dig en blandning av Tiramisu och en vaniljfromage. Receptet till den här puddingen kommer ifrån det kända bageriet Magnolia Bakery i New York. För ett par år sedan (tiden går fort när man har roligt) gjorde jag om alla deras recept till svenska. Kjell B Persson tog fantastiska bilder och så bidde den en bok. Den är jättesöt, rosa och innehåller så klart massor av smarriga recept som jag gjort om till svenska. Ibland har jag också gjort om dem lite så att de blir lite mindre söta. Den här puddingen görs med kondenserad mjölk, vaniljpulver, banan och kakor. Den är som en mjuk smekning både för gommen och själen. Prova vettja det är lika gott som enkelt!
Magnolias bananpudding en mjuk smekning för gommen och själen.
2,1K
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg