I min värld är Enchiladas ett smart sätt att ta vara på rester. Du kan nämligen fylla dem med nästan vad som helst… ja eller nästan vad som helst. För om jag ska göra enligt konstens alla regler så finns så klart tydliga regler om hur jag ska göra och vilka ingredienser som ska användas. Men skulle du få köttfärssås över från middagen innan så fungerar det som en ypperlig genväg. Om du gjort en linsgryta eller grillat kyckling så går det som en dans att rulla in i tortillabröd och gratinera också. Men här nedanför hittar du recept på både en variant med nötfärs, en vegetarisk dessutom bjuder jag på receptet på din alldeles egna Tacokrydda. Det blir mer än du behöver till dina enchiladas så nästa vecka kan du göra Tacos igen. Häpp, prova vetja!
Enchiladas en smarrig fredagsrätt på rester.
290
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/
Föregående inlägg