Anette Rosvall
  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt
Anette Rosvall

Kokboksförfattare, kreatör, mat- & vinskribent,

  • Hem
  • Anette Rosvall
  • Kontakt

Bubbel från Sydafrika.

by Anette Rosvall 2020/09/01
written by Anette Rosvall 2020/09/01

Det finns en hel uppsjö av olika sorters bubbliga viner. De flesta vinproducerande länder har ju sina egna sorter. Bor man inte i Frankrike så får man döpa sitt vin till någon annat än Champagne. I Sydafrika till exempel görs riktigt bra mousserande viner. Som av en händelse är det dags att fira exakt det. För idag är det inget mindre än internationella Cap Classique dagen. Så varför inte sätta guldkant på din tisdag och poppa ett bubbel från Sydafrika. Jag som gillar rosa tipsar så klart om några olika rosévarianter. Här kommer tre godingar att testa!

  • Mulderbosch Cabernet Sauvignon Rosé #71747
  • Darling Cellars #7938
  • Pongrácz #77260
0 comment
0
FacebookPinterestEmail
Anette Rosvall

previous post
Rosendricka
next post
Välfyllt skafferi

You may also like

Var inte rädd för söta viner!

2021/01/16

Kyckling med skummad dragongrädde, primörer, risotto med tryffel...

2021/01/09

Kött, fisk, fågel eller vegetariskt är frågan. Vet...

2020/12/28

Viktigt att tänka på procenten till jul –...

2020/12/13

Jag vägrar en jul utan portvin och annat...

2020/12/04

Vi måste ju ändå snacka om glöggen tre...

2020/11/27

STAR FM börjar med julmusik och jag tipsar...

2020/11/20

Tre tips för tröst, glädje och hopp om...

2020/11/13

Makalös utsikt plus smak och doft från vinterns...

2020/11/08

Hurra för pappa! Födelsedag, Fars dag och Mårten...

2020/11/06

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Sugar, spice & everything nice!

Att äta och dricka det måste man ju. Jag vill hjälpa dig att då det charmigt, vackert och gott. Här på min sajt hittar ni sött, salt och allt där i mellan. Jag som skriver är en mat- och vinnörd så på den här sajten finns recept, vintips, radioinslag, artiklar om resor som jag gjort och kanske ett och annat tips på var du äter och dricker gott.

Keep in touch

Twitter Instagram Pinterest Snapchat

Recent Posts

  • När rester blir bästa rätten. Mac n cheese på mitt sätt.

    2021/01/16
  • Var inte rädd för söta viner!

    2021/01/16
  • Jonas mosters bästa kaka.

    2021/01/15
  • Korv med potatismos på planka

    2021/01/14
  • Tänk hållbart och förädla råvaror i säsong

    2021/01/12

Categories

Tags Cloud

#Blogg100 Anette Rosvall asiatiskt bakat blåbär choklad dessert dricka efterrätt fest fira fisk fredagsmys fyllning förrätt God Jul gott grilla grillat jordgubbar jul kyckling kärlek kött köttfri måndag lax långkok midsommar ost paj party rabarber recept räkor smör smörgåstårta soppa svenskt kött sylt tips tävling tårta vardag vin vitt vin

Instagram

Följ mig på YouTube

https://youtu.be/wonThNBTPg8
https://www.youtube.com/watch?v=2CTf0dgygYY

Radio/TV/Tidning

  • Vem vill inte ha hårda paket till jul? Än finns det tid.

    2020/12/18
  • Viktigt att tänka på procenten till jul – Jag pratar på STAR FM

    2020/12/13
  • Jag vägrar en jul utan portvin och annat sött – Missa inte tipsen här eller på STAR FM.

    2020/12/04
  • Vi måste ju ändå snacka om glöggen tre goda glögg-tips på STAR FM.

    2020/11/27

Favoriter just nu!

Artikel om Öl och tunnbindning
Artikel om julbrygder
Artikel om hållbarhetsarbete i Kalifornien
Mat med kål
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Email
  • Bloglovin

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top