Samtidigt som jag var och målade på Gotland i somras så fyllde jag år. Självklart blev det en födelsedagsmiddag med lamm, rödvinssås och potatis. Jag lagade den lite som den gamla klassikern filé de provençal. Ja, du vet man hyvlar potatisen ultratunn, fläskar på rejält med vitlökssmör och sedan lägger man köttet ovanpå. Enligt önskemål kokade jag även en rödvinssky. Vågar påstå att det var en magisk födelsedagsmiddag eftersom vi senare kvällen fick sällskap av svärmande tordyvlar. En sådan kväll man kan minnas länge. Maten kan man absolut passa på att göra lite när som helst. Varför inte i helgen.
Jag minns min födelsedagsmiddag med lammfilé provençal, gott vin och magiskt sällskap av svärmande tordyvlar.
968
Har du lagat det här?
Hur gick det? Tagga mig gärna på instagram när du visar din bild. https://www.instagram.com/anetterosvall/